Ηλεκτρονικό κατάστημα RA1

210-2133355, 6937460946

Home     
 
       Τεμάχια: 0 Αξία: 0.00€

Νυφικά πολυτελή έτοιμα με ενοίκιο 100€ + ΦΠΑ.

 

Εταιρία

Εισαγωγή

Το Ra1.gr είναι ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα πώλησης προϊόντων και Υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου
που δημιούργησε η Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Farag ΕΠΕ και με το διακριτικό τίτλο Ra
που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, Κλεάρχου 7 με ΑΦΜ 095669264, ΔΟΥ Γαλατσίου και αριθμό μητρώου προμηθευτών 370/08 του άρθρου 5 παρ. 12 του Ν. 2251/1994.


Εταιρικό Προφίλ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Farag, αποτελείται από τις:

  • Farag ΕΠΕ (Ra): Ιατροφαρμακευτικές εκδόσεις και γενικό εμπόριο.
  • Farag Pharm: Φαρμακαποθήκη.

Ιστορικό

Με τη δυνατότητα και την έμφυτη αγάπη για ταξινόμηση, ανάλυση και ενημέρωση που να σχετίζεται με πολυάριθμα προϊόντα π.χ. φάρμακα, ξεκίνησε ο Ελληνοαιγύπτιος φαρμακοποιός κος Φάραγκ Μπιχίτ, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, την ιδέα να δημιουργήσει έναν Οδηγό Φαρμάκων, ώστε με το άνοιγμα μίας και μόνο σελίδας, να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να λαμβάνει όλες τις δυνατές πληροφορίες που σχετίζονται με ένα φάρμακο. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε η σκέψη για τη δημιουργία ενός βιβλίου ως Οδηγός Φαρμάκων.

Το 1988 ιδρύθηκε η ατομική επιχείρηση Farag Εκδόσεις με δραστηριότητα την έκδοση Οδηγών – Τιμοκαταλόγων Φαρμάκων και Ιατροφαρμακευτικών Εντύπων. Στη συνέχεια εκδόθηκε η πρώτη έκδοση του Ιατροφαρμακευτικού Οδηγού & Τιμοκαταλόγου ο οποίος και ονομάζεται PHARMALIST. Στα μετέπειτα χρόνια εκδόθηκαν: PHARMANIMAL (Κτηνιατροφαρμακευτικός Οδηγός & Παρακτηνιατρικά), PHARMACOSMETEX (Παραφαρμακευτικός Οδηγός & Τιμοκατάλογος) και το περιοδικό PHARMA TIME (Ιατροφαρμακευτικό Περιοδικό).

Το 1994 ιδρύθηκε η ατομική επιχείρηση Farag Pharm με δραστηριότητα την εμπορία φαρμάκων.
Το 1996 ιδρύθηκε η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Farag ΕΠΕ, με το διακριτικό τίτλο Ra με προϊόντα Ομορφιάς & Υγείας. Το 2005 δημιουργήθηκε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.ra1.gr που εξελίχθηκε σε Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα με δραστηριότητα σε όλα τα αγαθά δηλαδή Προϊόντα, Υπηρεσίες και Πληροφορίες, που αφορούν όλους τους ανθρώπους.

Το 2016 ολοκληρώθηκε το www.pharmalist.gr ως μέρος Όλων των Αγαθών και δημιουργήθηκε όχι για πώληση προϊόντων αλλά για την εύχρηστη πληροφόρηση και υπηρεσίες προς τους φαρμακοποιούς, ιατρούς και φαρμακευτικές εταιρείες.  Βλ. αρχική σελίδα το www.pharmalist.gr


Το Όραμά μας

Η ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου μέσω των Ηλεκτρονικών Καταστημάτων Παγκόσμια.

 

Ισολογισμός

Ισολογισμός 2016

Ισολογισμός 2017