Ηλεκτρονικό κατάστημα RA1

210-2133355, 6937460946

Home     
 
       Τεμάχια: 0 Αξία: 0.00€

Νυφικά πολυτελή έτοιμα με ενοίκιο 100€ + ΦΠΑ.

 

Όροι Χρήσης

 • Εισαγωγή
  Οι κάτωθι όροι θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού της εταιρείας FARAG Ε.Π.Ε. με τον διακριτικό τίτλο Ra που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ra1.gr που θα καλείται χάριν συντομίας farag Ε.Π.Ε. ή εταιρεία. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται. Η FARAG Ε.Π.Ε. μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων της. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο. Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών. Συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης που περιγράφονται.

 • Παραγγελία
  1. Μέσω internet στο site μας. 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.
  2. Μέσω τηλεφώνου στο 2102133355 (αστική χρέωση) από Δευτέρα ως Παρασκευή και από τις 10:00π.μ ως τις 4:00μ.μ.
 • Πληροφορίες προϊόντος
  Η FARAG Ε.Π.Ε. δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από ηλεκτρονικό κατάστημά της. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων ή λάθη που οφείλονται στην σχετική φωτογραφία του προϊόντος λόγω πρόσφατης αλλαγής συσκευασίας.

 • Διαθεσιμότητα
  Καμία εγγύηση δεν παρέχεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά παρέχεται ή έγκαιρη ενημέρωση. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email εντός 2 εργάσιμων ημερών και αμέσως θα προβούμε στην λύση που θα μας προτείνεται.  Γι'αυτό η προκαταβολή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για δέσμευση του προϊόντος.


 • Ενημερωτικά email (Newsletters)
  Η FARAG Ε.Π.Ε. ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email και δεν ευθύνεται αν τα newsletter καταλήξουν σε spam folders. Έχετε το δικαίωμα να διαγραφείτε από το σύστημα αποστολής νέων της www.ra1.gr χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας του site. Η ενημέρωση από το www.ra1.gr γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.ra1.gr χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα email αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν αν φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής σας. Είναι υποχρέωσή σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά email, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

 • Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα
  Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά ή επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της FARAG Ε.Π.Ε. και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή και αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό …….Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο επιτρέπεται κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της FARAG Ε.Π.Ε.

 • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  Η FARAG Ε.Π.Ε. δεσμεύεται και εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά δεδομένα να δοθούν σε τρίτους. Η αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων από τη ra1.gr γίνεται με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο ηλεκτρονικό μας πολυκατάστημα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε γρήγορα και άμεσα on-line, να επικοινωνήσετε μαζί μας υποβάλλοντας τις προτάσεις σας και τις απορίες σας αλλά και κυρίως σας παραχωρούμε το προνόμιο να γίνετε μέλη μας δωρεάν και να επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών για τους εγγεγραμμένους στο website μας χρήστες. Είστε σε θέση να ζητάτε την άμεση διαγραφή των στοιχείων σας και την διαγραφή σας ως χρήστης.


 • Εγγυήσεις Προϊόντων
  Αφορά προϊόντα με σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών.
  1. Η εταιρεία FARAG Ε.Π.Ε. δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση εκτός εάν προβλέπετε από τον νόμο.
  2. Προϊόν που εμφανίζει ελάττωμα που καλύπτεται από την εγγύηση αποστέλλονται σε εμάς με σκοπό την επισκευή.
  3. Οι μεταφορές Πελάτης > FARAG Ε.Π.Ε. > αντίστοιχη αντιπροσωπεία και τέλος ξανά πελάτης επιβαρύνουν τον πελάτη.
  4. Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας και η απόδειξη αγοράς.
 • Χρόνος Παράδοσης
  Μεταξύ 2-5 ημερών. Διαφορετικά θα σας ενημερώσουμε.
 • Διαφορές
  Για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα ιστοσελίδα είναι υπεύθυνα τα δικαστήρια των Αθηνών.